ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка «дав на горіхи» заступнику Садового за немасову зустріч воїнів, які повернулися з Донбасу

Соломія Головіна

|

Під час сьогоднішньої апаратної наради у Львівській ОДА розкритикували організацію урочистої ходи воїнів 80-тої десантно-штурмової бригади, які повернулися із зони проведення операції Об’єднаних сил.  Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Так, голова Львівської ОДА Олег Синютка дорікнув заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергію Бабаку через організацію зустрічі воїнів, які повернулися з Донбасу і в суботу пройшли урочистою ходою вулицями Львова.

«У мене, Сергію Богдановичу, є питання до міста. Ви взяли на себе зобов’язання запросити людей на зустріч бійців 80-ої бригади, які повернулися із зони бойових дій і яких ми урочисто зустріли в Львові. На своїй сторінці у Facebook я розмістив ролик і за два дні він взяв 850 поширень. Це говорить про те, що це болить багатьох людей. Думаю, та кількість людей, яка там була зовсім не відображає того, скільки людей б хотіли бути там присутніми. Питання: чому ми не запросили людей…Нікого не закликаю насильно когось вести, але не повідомляти – неправильно. Тому що у тих львів’ян, які прийшли, виступали сльози на очах…», – звернувся він до посадовця міськради.

Також «на горіхи» дісталося і чиновникам Львівської ОДА:

«Ну добре місту це непотрібно, ви чому нічого не робите? Для «галочки» це нікому непотрібно. Шановні керівники департаментів, державних установ в мене до вас є претензії стосовно інформаційного поширення про такі заходи…».

Додамо, що соцмережі «підірвав» гнівний пост волонтера «Допоможи фронту» Богдана Масляка, де він обурився тим, що Героїв вийшли зустріти і привітати «аж три з половиною людини». «Твоя байдужість, Львове, тебе ще покарає. Сьогодні ти проігнорив воїна, який просидів майже рік в окопі, захищаючи твій спокій. Дивись, щоб завтра тобі не прийшлося це робити самому», – писав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *