ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прийматиме розіграш Кубку регіонів УЄФА

Юлія Шпак

|

Нещодавно Збірна команда Львівської області здобула право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА сезону-2018/2019. Зокрема, відбірний етап Кубку регіонів УЄФА відбудеться у Львові 2-8 жовтня 2018 року.  Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

 

За результатами жеребкування, збірна команда Львівської області виступатиме у кваліфікаційній групі 6. Серед суперників будуть команди з Іспанії, Азербайджану та Фінляндії.

Офіційну делегацію у складі тренерів та функціонерів Федерації футболу Львівської області представляють: Олександр Шевченко, Ярослав Грисьо, Степан Понайда, Іван Шуга, Роман Марич, Андрій Смольський, Андрій Чулик, Любомир Шпак, Богдан Тимовчак, Володимир Гевко.

Додамо, що путівку до вирішального раунду отримає лише переможець групи. Фінальні змагання престижного європейського аматорського турніру пройдуть у червні 2019 року.

Нагадаємо, 23 червня, збірна команда Львівської області з футболу перемогла у фінальному матчі команду Сумської області в рамках «Кубку регіонів ФФУ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *