ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада дозволила розширитися ще одному житловому комплексу Львова

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 22 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Вілла Магнолія» житлового комплексу у складі багатоквартирного житлового будинку з вбудованими комерційними приміщеннями та підземним паркінгом (друга черга) на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній у садівничому товаристві «Геолог». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ТзОВ «Вілла Магнолія» будуватиме другу чергу свого житлового комплексу на земельних ділянках, загальною площею 0,6 га. Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови.

Вказані ділянки розташовані в зоні Ж-2 – зоні малоповерхової квартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Сихівського району. Виконком дозволив забудувати 45% землі.

Висота майбутнього житлового будинку не повинна перевищувати 20 м, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – 6 поверхів.

Зазначимо, на вул. Пасічній, 150 будівельна компанія «Ваш Дім» зводить житловий комплекс бізнес-класу «Villa Magnolia», який складається із шести будинків. Станом на зараз три житлові будинки вже встигли збудувати.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Вілла Магнолія» зареєстроване у Львові на вул. Героїв УПА. Його засновниками є ТзОВ «Житлово-будівельна компанія «Ваш Дім» та ТзОВ «Будівельна компанія «Прогрестехбуд».

Основний вид діяльності ТзОВ «Вілла Магнолія», яку заснували два роки тому, – організація будівництва будівель. Розмір статуного капіталу становить 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, поруч із житловим комплексом «Villa Magnolia», біля львівського хлібзаводу №5, будується ЖК «Auroom City». Минулого тижня виконавчий комітет Львівської міської ради також видав містобудівну документацію на нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *