ОСТАННІ НОВИНИ

Як кращий двірник Львова подорожував Європою

Наталя Дуляба

|

Кращий двірник Львова Мирослав Новоставський нещодавно повернувся з кількаденного турне Європою, де встиг відсвяткувати свій 61-й день народження. Про це Львівському порталу повідомили на Гарячій лінії міста.

 

Днями Мирослав та його дружина Анна повернулися з подорожі. Подружжя Новоставських перетинало кордон України вперше.

За словами найкращого двірника Львова, в Європі є чисто, але центр міст через туристів швидко забруднюється. Відтак, на його погляд, центр Львова, незважаючи на велику кількість туристів, утримується у більш охайному вигляді.

Подорож Європою розпочалась із Кракова, а особливо сподобався львівському подружжю Відень: запам`ятались місцеві бювети з водою по всьому місті, яку можуть всі охочі пити безкоштовно.

«Нам сказали в готелі, що ми можемо спокійно пити воду з крану, і так по всьому місту», – ділиться враженнями Мирослав Новоставський.

Свій день народження найкращий двірник Львова відсвяткував у столиці Чехії – Празі.

«Я навіть уявити не міг, що так буде. Все життя заклопотаний, в нервах, для дітей стараєшся, а під час такої подорожі забуваєш про все: емоції піднімаються, людина молодіє, здоров`я зміцнюється. Хороші враження – це і є здоров`я», – розповідає чоловік.

Нагадаємо, конкурс на кращого двірника Львова оголосили на початку березня. Містяни могли самі на сторінці Гарячої лінії міста Львова у Facebook висовувати кандидатури двірників та голосувати за них. Загалом на участь у конкурсі подали 117 прибиральників міста.

Однак переможцем став Мирослав Нововставський, який протягом чотирьох років прибирає територію поблизу будинку №117 на вул. Володимира Великого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *