ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни обрали кращого двірника міста, який поїде на вікенд в Європу

Соломія Григор'єва

|

Львів’яни через відкрите голосування в мережі обрали кращого двірника та 11 кращих працівників житлово-комунального господарства районів міста. Сьогодні, 16 березня, їм вручили нагороди та сертифікати на подорожі, передає кореспондент Львівського порталу.

 

З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який в Україні відзначають у третю неділю березня, Львівська міська рада організувала конкурс «Кращий двірник Львова». Впродовж тижня містяни могли на сторінці Гарячої лінії міста Львова у Facebook висовувати кандидатури двірників та голосувати за них. Загалом до конкурсу було подано імена 117 прибиральників міста.

«Є дуже багато нарікань, але за тими наріканнями люди розуміють, що це дуже, дуже складна праця. Якщо хтось десь говорить, що потрібно робити реформи, то в першу чергу треба робити чистоту. Бо якщо є чистота на вулиці, то тоді ця чистота передається й далі. Тому велика подяка вам за те, що ви дбаєте про чистому Львова. Ви своєю працею, своїми зусиллями робите наше місто таким гарним, домашнім і затишним», – сказав Андрій Садовий.

Відтак, за підсумками найбільшої кількості лайків переміг 60-річний Мирослав Новоставський, двірник ЛКП «Південне». Мер міста вручив йому Подяку від громади Львова, грошову премію та сертифікат на екскурсійний тур Європою, а саме – вікенд у Кракові, Празі, Відні та Будапешті на двох. Під час отримання нагороди Мирослав Новоставський побажав Андрію Садовому: «Щоб ви працювали так, як ми».

Пан Мирослав працює двірником 4 рік, а раніше 30 років віддав професії слюсаря на автобусному заводі. Але запевняє, що де б не працював, там квіти за ним росли від чистоти.

«Знаєте, потрібно жити у Львові все своє життя, пишатися своїм містом та підтримувати в ньому чистоту. Я працюю для людей, щоб вони теж розуміли, що на вулицях має бути там само чисто, як і в хаті. Завжди стараюсь поприбирати до того, як люди будуть йти до праці. Працюю від душі. Але я зовсім не сподівався на переможу, дуже багато емоцій», – запевнив переможець.

Мирослав Новоставський сказав, що ще не має закордонного паспорта, адже ще ніколи нікуди не їздив, але мерія пообіцяла йому допомогти із його швидким виготовленням.

Окрім того було нагороджено 5 кращих двірників районів Львова: Галину Височанську (двірник ЛКП «Рясне-403» Шевченківської РА), Михайла Новікова (двірник ЛКП «Управитель» Личаківської РА), Любов Залипську (двірник ЛКП «Княже місто» Галицької РА), Надію Лабіш (двірник ЛКП «Старий Сихів» Сихівської РА) та Анну Дудку (двірник ЛКП «Богданівка» Залізничної РА). Всі вони були нагороджені Подяками, грошовими преміями та сертифікатами на екскурсійний тур до Кам’янця-Подільського.

Також буде нагороджено 6 кращих працівників ремонтних служб районів. Вони отримали Подяки і екскурсійний тур Львовом.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *