ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада купить більше 200 книг для бійців АТО та бібліотек на сході України

Олена Карп'юк

|

За підсумками заключного засідання громадської експертної ради із питань книговидання відібрали 210 найкращих книжкових видань, які цього року придбають коштом бюджету Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Всі 210 книг передадуть для потреб громадських організацій, зокрема, волонтерських, які регулярно надають допомогу військовим і цивільним особам у зоні АТО, в госпіталі для поранених військовослужбовців, бібліотекам Львівської і східних областей України.

Зазначимо, наприкінці січня в області вперше стартував конкурс «Кращі книги Львівщини» на підтримку україномовної книжки, що друкують видавництва та видавничі організації Львівщини. На конкурс було подано 340 найменувань книг, виготовлених упродовж останніх трьох років, із яких члени громадської експертної ради відібрали найкращі.

Цьогоріч вперше у визначенні переліку видань, що будуть закуплені в межах конкурсу «Кращі книги Львівщини», враховувались голоси громадськості, яка мала можливість проголосувати за обрані видання під час презентації конкурсних книг у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва

Із переліком видань можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, у Львівській ОДА нещодавно поскаржились на те, що райони області не виділяють грошей на купівлю книг для бібліотек.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *