ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада проситиме Кабмін зробити «Арену Львів» комунальною

Дарина Смеречанська

|

Завтра, 19 червня, депутати зберуться на друге пленарне засідання XVI чергової сесії Львівської обласної ради. У порядку денному – 14 питань. Відтак після завершення завтрашньої сесії обласні обранці мають йти на літні канікули. Про це повідомляє  Львівський портал.

 

Серед питань – оголошення природної території  Моршина курортною територією державного значення; перепрофілювання комунальних закладів загальної середньої освіти Львівської обласної ради; перейменування населеного пункту Бірки Тартаківської сільської ради Сокальського району Львівської області; стан фінансового забезпечення установ та закладів освіти фондом заробітної плати на поточний бюджетний рік у розрізі місцевих бюджетів Львівської області.

Окрім цього, у порядку денному також є звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства молоді та спорту України щодо надання згоди на прийняття в комунальну власність Львівської обласної ради ДП «Арена Львів». Доповідатиме з цього приводу голова ЛОР Олександр Ганущин.

Як повідомляв Львівський портал, облрада розглядає можливість прийняття у свою власність «Арени Львів».

Раніше у Львівській облраді заговорили про вже помітні сліди руйнування «Арени Львів» та занепад стадіону.  Колишній директор стадіону визнав, що на «Арені Львів» протікає дах, стіни та труби. Також повідомлялося про те, що стадіон назбирав 707 млн грн боргів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *