ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні бойових дій на Донбасі: двоє українських захисників отримали поранення

Юлія Шпак

|

Під час бойових дій минулої доби два українських воїна отримали поранення. Зараз їхнім життям нічого не загрожує. Військовослужбовців було невідкладно евакуйовано до шпиталю. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі Нацбезпеки України.

 

Луганський напрямок

Зафіксовано 7 прицільних обстрілів. Поблизу н.п. Золоте окупанти вели провокаційний вогонь в бік підрозділів Об’єднаних сил з озброєння БМП, а надвечір з мінометів 120-го калібру обстріляли захисників населеного пункту Троїцьке, випустивши 10 мін.

Також наші укріплення біля н.п Новотошківське були обстріляні російсько-окупаційними військами з мінометів 82-го калібру. Тоді противник випустив 6 мін.

Не дотримувався режим припинення вогню і на інших ділянках Луганського напрямку. Зокрема по оборонцям Зайцевого і Станиці Луганської бойовики застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Донецький напрямок

Минулої доби  противник здійснив 19 ворожих провокацій. Неспокійно було поблизу Павлополя, де окупанти застосували по нашим укріпленням міномети калібру 120 та 82 мм. Вогонь вівся з окупованого н.п Софіївське. Наші військові зафіксували 9 розривів мін. Також у згаданому районі противник застосував озброєння танку, випустивши кілька снарядів.

По захисникам Новогригорівки ворог вів вогонь з озброєння БМП, а поблизу Новомихайлівки наші оборонці фіксували активність ворожого снайпера.

Гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю бойовики неодноразово застосовували під час провокаційних обстрілів позицій Об’єднаних сил біля Авдіївки, Мар’їнки, Талаківки, Водяного, Широкиного, Мар’їнки, Верхньоторецького, Красногорівки, Гнутового, Чермалика Лебединського та Піщевика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *