ОСТАННІ НОВИНИ

Весняний призов на Львівщині: скільки строковиків відправили на військову службу

Вероніка Рой

|

Вчора, 31 травня, на Львівщині завершився призов на строкову службу. Цьогорічний у Львівській області весняний призов виконали та до лав Збройних Сил України відправили 770 осіб. Про це сьогодні, 1 червня, під час брифінгу розповів начальник Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За його словами, Львівщина впоралася із весняним призовом.

«Львівщина вкотре довела, що вона спроможна виконувати свої завдання за призначення. Призов область виконала та 770 юнаків були направлені в Збройні сили України та інші військові формування: прикордонні війська та війська Національної гвардії України. Проблемних нюансів, які були восени, цього року не виникали. Я думаю те, що ми восени робили деякі дії, то вони дуже вплинули на призов цієї весни. Бо багато громадян зрозуміли, що ховатися від військкомату марно. Однак були й такі ситуації, що не допускали на подвір’я, спускали собак на представників військових комісаріатів», – розповів він

Олександр Тіщенко також зазначив, що під час весняного призову своє планове завдання більш ніж на 100% виконали три райони Львівщини – Городоцький, Жовківський та Сокальський.

«Є також і райони, які своє планове завдання провалили – Старосамбірський, Червоноградський та Золочівський райони. Через це відбудуться деякі кадрові зміни. Так, військовий комісар Червоноградського військкомату звільняється в запас, військовий комісар Старосамбірського військкомату переведений на нижчу посаду, а по Золочівському районі питання буде вирішуватися»,- додав начальник Львівського обласного військового комісаріату.

Також Олександр Тіщенко відзначив, що цього річ є позитив по Львову. Сихівський район виконав своє планове завдання на 121%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *