ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтували п’ять незаконних літніх майданчиків

Олена Карп'юк

|

Вчора, 30 травня, у Залізничному районі Львова демонтували п’ять самочинно облаштованих літніх майданчиків при закладах громадського харчування. Про це Львівському порталу повідомили у КП «Адміністративно-техніче управління».

 

Протягом учора комунальники демонтували чотири літні майданчики на вул. Чернівецькій та один на пл. Двірцевій, 1.

Зазначимо, КП «Адміністративно-технічне управління» здійснює примусовий демонтаж відкритого літнього майданчика за попереднім погодженням постійною комісією архітектури, містобудування та охорони історичного середовища та відповідно до ухвал Львівської міської ради.

Як писав Львівський портал раніше, цьогоріч центр Львова знову заполонили незаконні літні майданчики. Велику кількість майданчиків без відповідних дозволів активно встановлює саме мережа закладів «!FEST», яку пов’язують із міським головою Андрієм Садовим.

Детальніше дізнатись про незаконні літні майданчики Львова, а також про те, як підприємці вже навчились їх легалізувати, читайте у матеріалі «У полоні ресторанів: як Львів обростає незаконними літніми майданчиками».

Нагадаємо, на початку травня КП «Адміністративно-техніче управління» демонтувало у Львові два незаконні літні майданчики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *