ОСТАННІ НОВИНИ

За перешкоджання діяльності журналістів Львівського порталу на Грибовицькому сміттєзвалищі поліція відкрила кримінал

Олена Карп'юк

|

Жовківське відділення поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області відкрило кримінальну справу за фактом перешкоджання директором ЛКП «Збиранка» Віталієм Пугачем професійній діяльності журналістів «Львівського порталу» на території Грибовицького сміттєзвалища 25 травня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції у Львівській області.

 

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.171 Кримінального Кодексу України (Умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

Наразі у даній справі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у п’ятницю, 25 травня, журналісти «Львівського порталу» поїхали на Грибовицьке сміттєзвалище, адже нещодавно з’явилася інформація, що сюди і далі попри заборону возять сміття. Журналісти хотіли зафіксувати на фото та відео ці ймовірні факти. Однак під час виконання своїх професійних обов’язків на них напав директор ЛКП «Збиранка» Віталій Пугач, пошкодивши при цьому техніку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *