ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини під час сварки забив до смерті свого товариша

Олена Карп'юк

|

Вчора, 18 травня, працівники Кам’янка-Бузького відділу поліції перед входом до спареного житлового будинку у селищі Новий Яричів виявили мертвим 59-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті у вигляді множинних саден на голові, тулубі та ногах. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, встановила, що напередодні ввечері до потерпілого в гості зайшов його знайомий, і між ними виник конфлікт, який переріс у бійку.

Проведеними слідчими та розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний місцевий мешканець, який тривалий час перебував у розшуку та неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання –  від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *