ОСТАННІ НОВИНИ

Пораненій під час виконання службових обов'язків львівській патрульній вручили відзнаку МВС

Дарина Смеречанська

|

Працівниці патрульної поліції Львівщини, 28-річній Тетяні Сороці, яка постраждала під час виконання службових обов’язків, вручили відзнаку МВС. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Іменний годинник від Арсена Авакова постраждалій поліцейській радник міністра МВС Євген Терехов спільно із заступником начальника Головного управління Національноі поліціі у Львівській області підполковником поліції Тарасом Бакаєм.

Євген Терехов вручив дівчині іменний годинник, а також передав побажання швидкого одужання від міністра МВС Арсена Авакова.

Нагадаємо, 13 травня у Львові під час оформлення ДТП правопорушник поранив офіцера патрульної поліції Львівщини, завдавши дівчині проникаюче ножове поранення. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисника за рішенням суду взяли під варту, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Також додамо, щоби затримати зловмисника, напарник пораненої змушений був застосувати табельну вогнепальну зброю. Наступного дня за фактом застосування вогнепальної зброї патрульним поліцейським щодо водія, який наніс його напарниці ножове поранення, прокуратура Львівської області відкрила кримінальне провадження.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *