ОСТАННІ НОВИНИ

В аеропорті «Львів» хочуть удвічі збільшити вартість паркування

Наталя Дуляба

|

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького звернувся до департаменту економічного розвитку Львівської міської ради з проханням переглянути граничний розмір плати за паркування на майданчику, розташованому на території аеропорту. Проект рішення щодо збільшення вартості паркування вже опублікований на порталі депутатів Львівської міської ради, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Плату за паркування на майданчику Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького у Львівській міськраді можуть підняти із 10 до 20 грн/год.

«Підприємство впродовж останніх років суттєво збільшило кількість авіарейсів та обсяг перевезення пасажирів. Водночас суттєво зросли витрати, пов’язані з обслуговуванням майданчика для паркування. Для забезпечення рентабельності майданчика для платного паркування, розміщеного на території аеропорту, та покращення якості надання послуг  пропонується підвищити граничну ставку плати за паркування для Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького – до 20 грн за одну годину», – йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення.

Зазначимо, вартість паркування у 10 грн/год. аеропорту «Львів» міська рада встановила у вересні 2016 року.

Питання щодо підняття вартості паркування на території аеропорту «Львів» депутати міської ради розглядатимуть у четвер, 17 травня.

Зауважимо, сьогодні у центрі Львова вартість паркування у закритій зоні становить 20 грн/год., у відкритій зоні – 15 грн/год. За паркування поза межами центру міста водії сплачують 5 грн/год.

Нагадаємо, влітку у Львові облаштують ще понад півтисячі платних паркомісць. А з кінця вересня у Львові мають запрацювати інспектори з паркування, які матимуть нові повноваження для евакуації машини та випису штрафу водію за неправильне паркування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *