ОСТАННІ НОВИНИ

Батько хлопчика, який зламав руку у львівській маршрутці, вимагає введення обов'язкового страхування пасажирів

Вероніка Рой

|

Батько восьмирічного хлопчика, який нещодавно зламав руку у вщент забитій маршрутці №50, подав звернення до Львівської міської ради. В ньому він вимагає від міської влади забезпечити львів’янам безпечний проїзд у львівських маршрутках, зокрема запровадити обов’язкове страхування пасажирів та введення штрафів за порушення умов безпечного проїзду. Це звернення батько хлопчика, львівський блогер Андрій Вихопень оприлюднив на свої сторінці у Facebook.

 

У заяві чоловік зазначає, що сьогодні гострою потребою у тісному взаємозв’язку із умовами конкурсу на визначення автобусних перевізників у Львові є впровадження у договірні стосунки міської влади та автотранспортних підприємств:

  • Обов’язкового страхування проїзду кожного пасажира, що підтверджується проїзним документом.
  • Чіткого і реального механізму накладання штрафів на водіїв та автотранспортні підприємства за порушення умов договору перевезень, зокрема безпечності перевезень пасажирів.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що 24 квітня, у Львові восьмирічний хлопчик Марко зламав кисть лівої руки у вщент забитій маршрутці №50. Через сильний біль дитина почала кричати, однак водій автобуса ніяк не відреагував та просто поїхав далі.

Фото: Андрія Вихопня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *