ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали двох нелегалів з Алжиру

Юлія Шпак

|

Учора ввечері прикордонниками відділу «Рава-Руська» Львівського загону поблизу кордону було затримано двох нелегалів з Алжиру. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському прикордонному загоні Західного регіонального управління ДПСУ.

 

У ході реалізації інформації оперативними співробітниками та прикордонниками відділу «Рава-Руська» Львівського загону поблизу кордону було затримано двох осіб.  Чоловіки документів не мали, однак назвалися громадянами Таджикистану.

Затриманих громадян військовослужбовці доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин правопорушення, під час яких було встановлено, що вони є громадянами Алжиру.

Стосовно вищевказаних громадян прийнято рішення щодо складання адміністративно-процесуальних документів за статтею 204-1 ч.2 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

У відомстві також додають, що перетинання або спроба перетинання державного кордону України будь-яким способом поза пунктами пропуску через державний кордон України без відповідних документів або за документами, що містять недостовірні відомості про особу, чи без дозволу відповідних органів влади, – тягнуть за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *