ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії опам’яталися, що Центр «Погулянка» досі без протипожежної системи

Омелян Шевчук

|

Під час колегії ЛМР озвучено пропозицію внести додатково на розгляд сесії виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації системи протипожежної сигналізації в Центрі творчості «Погулянка». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

За словами чиновників, кошти на протипожежну сигналізацію погодять на найближчому виконкомі.

«Ті зауваження, які є прописані в акті ДСНС щодо порушень протипожежної безпеки на Погулянці, більшість з них не потребує капітальних видатків. Капітальних видатків потребує єдина стаття, яка прописана в акті, – це є встановлення пожежної сигналізації. Але це потребує додаткових коштів. І найперше – розроблення проектної документації, на що теж будуть потрібні кошти. Всі інші зауваження не потребують капвидатків, це потребує лише активізації роботи керівника закладу», – сказала директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна.

Як відомо про абсолютну непристосованість і невідповідність нормам пожежної безпеки центру «Погулянка» нещодавно заявили представники  ТРК “Південний” після того, як до них нагрянула комісія чиновників ЛМР, що шукали буцімто захоплені землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *