ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виділили мільйон гривень на завершення реконструкції стадіону «Юність»

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 19 квітня, депутати Львівської міської ради виділили із бюджету Львова 1 млн грн на завершення реконструкції стадіону «Юність», що у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. «За» проголосували 49 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Під час обговорення питання щодо внесення змін до бюджету Львова голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міськради Вікторія Довжик зазначила, що комісія затвердила виділення 1 млн грн для того, аби завершити реконструкцію стадіону «Юність».

Як повідомляв Львівський портал раніше, ремонт стадіону «Юність» розпочали у 2017 році, там триває капітальний ремонт правої трибуни та гардеробних. Однак на завершення необхідних робіт потрібні були додаткові кошти.

Раніше планувалося, що на реконструкцію львівського стадіону «Юність» в парку культури витратять майже 14 мільйонів гривень.

Роботи на стадіоні «Юність» виконує Комерційно виробничо-приватна фірма «Будекстра», яка виграла тендер. Також буде здійснено реконструкцію існуючої цегляної будівлі гардеробних з душовими із розширенням за рахунок надбудови та пристосуванням під адміністративно-господарський комплекс на території стадіону «Юність». Виконавець робіт – ТОВ «Будмонтажресурс», який виграв за результатами тендеру.

А як повідомляв Львівському порталу директор Парку культури Олександр Молодий, стадіон «Юність» переобладнують за кращими англійськими зразками регбійних стадіонів. Під час другої чергибудівництва на стадіоні планують встановити ще одну трибуну та прокласти бігові доріжки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *