ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада затвердила програму компенсацій перевізникам Львова за проїзд пільговиків

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 19 квітня, Львівська міськрада прийняла ухвалу «Про здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування м. Львова». «За» проголосували 45 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Львівська міськрада затвердила програму здійснення компенсаційних виплат перевізникам Львова за пільговий проїзд окремих категорій населення, порядок та паспорт здійснення цих виплат. Втім мова про виділення коштів із бюджету Львова для автотранспортних підприємств, які обслуговують місто, наразі мова не йде.

Як зазначав Львівському порталу голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, у міському бюджеті цьогоріч передбачено 22 млн грн на виплати автотранспортним підприємствам за пільгові перевезення. Однак дотепер перевізникам Львова не виділяли жодних коштів. Також нещодавно львівські перевізники звернулися до депутатів Львівської міськради з вимогою виділити їм не пізніше першої декади травня цього року компенсації за пільгові перевезення окремих категорій громадян, оскільки брак цих коштів «дестабілізує фінансово-господарську діяльність автотранспортних підприємств».

Також перевізники вимагають міську раду звернути увагу на розроблені ними розрахунки щодо тарифу на проїзд у машрутках Львова.

Нагадаємо, перевізники Львова ще місяць тому подали свої підрахунки щодо нового тарифу на проїзд у маршрутках. Згідно з ними, вартість проїзду має становити 7 гривень.

Фото: ЛОО ВГО «Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *