ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на хабарі у 10 тисяч гривень погоріла працівниця міграційної служби

Юлія Шпак

|

На Львівщині затримали працівника міграційної служби під час одержання ним 10 тисяч гривень хабара. Про це Львівському порталу повідомили у Департамент захисту економіки Національної поліції України.

 

Як зазначається у відомстві, правоохоронці задокументували посадовця міграційної служби, яка налагодила схему системного одержання неправомірних вигод за сприяння у прискоренні видачі біометричних паспортів громадян України для виїзду за кордон.

«Правоохоронці встановили, що до злочинної схеми причетний головний спеціаліст одного з районних відділів ГУ ДМС України у Львівській області. Вчора, 3 квітня, працівниками Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, слідчими обласного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області правопорушницю було затримано під час одержання 10 тисяч гривень хабара», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до злочинної схеми з отримання неправомірних вигод.

Нагадаємо, що на Львівщині у січні цього року, оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції задокументували двох чиновників в одержанні хабарів, які постануть перед судом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *