ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» продовжить подавати воду селам Малехів, Збиранка, Великі і Малі Грибовичі

Вероніка Рой

|

ЛМКП «Львівводоканал» не припинятиме подачу до Малехова, Збиранки, Великих та Малих Грибовичів.  Також міський голова Андрій Садовий доручив дослідити, чому в селах споживають понаднормово воду, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як повідомила директорка юридичного департаменту Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, села Великі і Малі Грибовичі, Збиранка і Малехів були виключені з переліку сіл депресійної лійки. Це означало, що з 1 квітня водопостачання у цих селах мало б відбуватися на загальних умовах.

« З 1 квітня водопостачання у селах Малехів, Збиранка, Великі і Малі Грибовичі мали б призупинити, оскільки ЛМКП «Львівводоканал» було зафіксоване значне перевищення обсягів споживання води. Якщо в середньому використовується 3 кубометри води на одного абонента, то у цих селах є поза 20. Але ми відтерміновуємо це рішення і з 1 квітня цього року водопостачання не буде припинятися і мешканці цих сіл отримуватимуть воду на умовах, які діяли досі, але це буде відбуватися виключно до врегулювання всіх питань обліку і постачання», – пояснила вона.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що через відмову сіл Малехів, Збиранка, Великі і Малі Грибовичі укласти договори з ЛМКП «Львівводоканал», підприємство, відповідно до законодавства, мало б припинити водопостачання до цих сіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *