ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські вуличні музиканти тепер повинні отримувати дозволи на виступи

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 30 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив Концепцію організації вуличних виступів у громадських місцях Львова. Відтак, тепер кожен вуличний музикант, який хоче отримати дозвіл або позитивну відповідь на свій виступ, має подати через ЦНАП звернення або електронне звернення через сайт Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як розповіла директор департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда, мета цієї концепції – впорядкувати вуличні виступи та навантаження на історичну частину міста Львова, яка відноситься до спадщини ЮНЕСКО.

«Ми хочемо забезпечити комфортні умови проживання для мешканців та гостей Львова. Саме тому було визначено три ареали на які буде поширюватися дія даного рішення – це площа Ринок, прилеглі вулиці до площі Ринок та решта території до міста Львова», – зазначила вона.

Так, на площі Ринок дозволено виступи інструментальної музики без використання духових інструментів. У робочі дні музику можна виконувати з 16 до 22 години, а у вихідні та святкові дні з 12 до 22 години.

На прилеглих вулицях до площі Ринок можна виконувати інструментальну музику без використання ударних пристроїв, проте можливі духові без використання ударних інструментів, але з можливістю грати на духових інструментах. Музику можна виконувати з 16:00 до 22:00 години, у вихідні – з 12:00 до 22:00 години.

На решті території міста музику можна виконувати з 12 до 22 години. Дозволяється музичне виконання всіх видів з врахуванням норм рівня шуму згідно з законодавством України.

Кожен вуличний музикант, який хоче отримати дозвіл або позитивну відповідь на свій виступ, має подати через ЦНАП звернення або електронне звернення через сайт Львівської міської ради. Музикант окрім заявки повинен подати репертуар, який буде виконувати,музичні інструменти на яких буде грати та графік. Ці всі дані розглядатиме спеціальна комісія.

Контролюватиме вуличних музикантів «Муніципальна варта».

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові хочуть заборонити вуличним музикантам співати російською.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *