ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового хочуть порахувати, скільки заробляє Львів на конференціях

Олена Карп'юк

|

У Львові стартує комплексне соціологічне дослідження ринку ділової гостинності на замовлення ЛКП «Львівське конференц-бюро». Опитування охопить учасників міжнародних і всеукраїнських конференцій у місті, а також організаторів заходів та експертів індустрії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Завдяки дослідженню хочуть створити «портрет» середньостатистичного делегата конференції у Львові, дізнатись, скільки часу він проводить у місті та скільки коштів витрачає.

Також хочуть проаналізувати, наскільки комфортною є місцева екосистема – готелі, транспорт, відпочинок, кейтеринг – для проведення ділових заходів.

Відтак завдяки результатам опитування можна буде обрахувати економічний ефект для міста від таких заходів.

«Ми вже проводили дослідження у 2015 році. І цьогоріч хочемо відновити таку практику, аби завжди мати найактуальнішу інформацію про ринок. Також результати  соцопитування сприятимуть кращому розумінню цінності сфери для економіки Львова і глибшому аналізу потреб її представників», – зазначає директорка ЛКП «Львівське конференц-бюро» Ліна Остапчук.

Дослідження триватиме впродовж року – до березня 2019. Загалом мають намір опитати 800 делегатів конференцій та близько 20 фахівців ринку, із якими проведуть глибинні інтерв’ю. Переможцем публічної закупівлі на проведення дослідження стала соціологічна агенція «Фама».

Нагадаємо, торік у Львові відбулося близько 400 конференцій, із яких 74 – міжнародні. Загалом упродовж року місто відвідало майже 70 тисяч конференц-делегатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *