ОСТАННІ НОВИНИ

Впродовж неділі під стінами Генконсульства РФ у Львові чатуватимуть націоналісти

Катерина Родак

|

У неділю, 18 березня, під Генконсульством Росії у Львові, що на вул. Костя Левицького, 95,  організації правого спрямування проведуть акцію протесту. Цього дня у консульстві РФ відкриється виборча дільниця для голосування на виборах президента Росії.

 

Як повідомив у коментарі Львівському порталу очільник львівського «Правого корпусу» Тарас «Хаммер», націоналісти з 8.00 до 20.00 год. будуть присутні під стінами консульства і проводитимуть акцію.

«Будемо доносити свою позицію і свою думку, оскільки Російська Федерація  – така держава, де немає передумов для легітимності та ознак правової держави», – зазначив Тарас «Хаммер».

Окрім «Правого сектору» до акції протесту будуть залучені й інші організації націоналістського спрямування, зокрема,  «Національний корпус» та ВО «Свобода»

Водночас у Патрульній поліції Львівщини Львівському порталу зазначили, що у неділю на вулиці Костя-Левицького будуть працювати два піші патрулі.

Раніше у ВО «Свобода» заявляли, що блокуватимуть голосування в українських містах 18 березня.

“Кремлівських виборців чекатимуть заблоковані будівлі та “коридор ганьби”, – йшлося у повідомленні організації.

Додамо, що подібні акції націоналісти проведуть також у Києві, Харкові та Одесі.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що  громадяни РФ не голосуватимуть за президента Росії в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *