ОСТАННІ НОВИНИ

Озброєну Савченко вивели із сесійної зали Верховної Ради України?

Омелян Шевчук

|

Народного депутата України Надію Савченко вивели із Парламенту із гранатою та пістолетом. Про це повідомив тележурналіст Сергій Іванов на своїй сторінці у Фейсбук.

 

«Щойно депутата Надію Савченко вивели з сесійної зали парламенту її колеги Висоцький, Левус і Бондар. При ній виявили пістолет і гранату. Перед цим вона начебто закликала до війського перевороту. Це не жарт», – повідомив Сергій Іванов.

Раніше Львівський портал повідомляв, що генеральний прокурор України Юрій Луценко, виступаючи сьогодні, 15 березня, з трибуни Верховної Ради України заявив, що позафракційний народний депутат України Надія Савченко планувала знищити бойовими гранатами урядову і посадову ложі парламенту, а за допомогою автоматів добивати тих, хто виживе.

Подання на Савченко внесли у Раду.

Водночас щойно у кулуарах парламенту Надія Савченко саркастично відреагувала на запитання журналістів про описані вище події.

“Ви читали Рея Бредбері, Тараса Григоровича Шевченка? Читайте літературу далі, це корисно”, – сказала Савченко, попрямувавши у протилежний бік від сесійної зали ВР, де зараз триває вечірнє слухання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *