ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зросте тариф на воду

Катерина Родак

|

У Львові зростуть ціни на водопостачання. Відповідне рішення прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 6 березня 2018 року.

 

Відповідно до прийнятих Постанов, абоненти будуть сплачувати на 8,4-11,1% більше за послуги, які надає ЛМКП «Львівводоканал».

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків зросте на 1 гривню 9 копійок та становитиме 14 гривень і 4 копійки разом із ПДВ за один квадратний метр.

Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф зросте на 1 гривню 10 копійок та становитиме 12 гривень 91 копійки. Для гуртових споживачів тариф зросте на 49 копійок та становитиме 4 гривні 93 копійки.

«Коригування тарифів відбулося через зростання витрат на електроенергію, витрат на оплату праці, у зв’язку із зростання мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, витрат на єдиний соціальний внесок.

Тарифи набудуть чинності на наступний день після офіційного опублікування в газеті «Урядовий кур’єр»», – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *