ОСТАННІ НОВИНИ

Найближчим часом на ремонт закриють ділянку дороги від вул. Черемшини до вул. Долішньої

Дарина Смеречанська

|

Із 5 березня активно відновилися ремонтні роботи з реконструкції вул. Личаківської. Так, далі дорожники мають взятися за ремонт ділянки від вул. Черемшини до вул. Долішньої. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-службі Львівської міської ради.

 

Як зазначається, роботи тривають на відрізку від вул. Б. Котика до вул. Черемшини. Наступна ділянка дороги, яку візьмуть в роботу, буде від вул. Черемшини до вул. Долішньої. Станом на сьогодні рішення щодо дати закриття для проїзду транспорту цього відрізку дороги ще не прийнято. Зараз, з метою напрацювання оптимального варіанту об’їзду, пропрацьовується схема організації дорожнього руху, ведуться перемовини з перевізниками, які обслуговують автобусні маршрути, які курсують по вул. Личаківській, щодо зміни схеми маршрутів громадського транспорту. Після прийняття остаточного рішення буде повідомлено дату закриття для проїзду транспорту вул. Личаківської від вул. Черемшини до вул. Долішньої та представлено схему об’їзду.

«З 5 березня, після покращання погодних умов і зменшення морозів, активно відновилися ремонтні роботи на вул. Личаківській. Повністю завершити ремонт вул. Личаківської (до вул. Пасічна) плануємо до липня», – повідомив під час апаратної наради в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський.

Завершення ремонтних робіт щоразу відтерміновується, раніше у львівській мерії запевняли, що ремонт вулиці Личаківської встигнуть зробити до кінця цього року. Згодом повідомили, що роботи затягнуться до весни 2018 року, а тепер обіцяють встигнути до липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *