ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція розслідує підпал автівки директора Червоноградського ринку

Олександр Косик

|

Правоохоронці встановлюють причини займання автомобіля у Червонограді. Відкрито кримінальне провадження, призначено ряд експертиз. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 28 лютого, близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гетьмана Мазепи у Червонограді горить автомобіль.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що мікроавтобус «Мерседес Віто» належить 37–річному місцевому мешканцю, який залишив його на ніч на вулиці біля будинку. Під час пожежі автомобіль згорів повністю.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причини займання автомобіля, призначено ряд експертиз.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв про цей інцидент. Автомобіль належить директору КП «Червоноградський ринок» Сергію Воєводі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *