ОСТАННІ НОВИНИ

Директору Червоноградського ринку спалили автомобіль

Дарина Смеречанська

|

Директору КП «Червоноградський ринок» Сергію Воєводі спалили автомобіль.  Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Червоноградської міської ради Олександр Клімов.

 

Він зазначив, що у Червонограді розгорілася справжня битва за ринок і в місто повертаються «лихі 90-ті».

«А от поліція стоїть осторонь і хлопає в «долоньки»…Після того, як Сергій Воєвода став директором Червоноградського ринку, підприємство стало прибутковим і почались надходження у міський бюджет», – написав Олександр Клімов.

За його словами, директор ринку мав намір суттєво скоротити штат контролерів, які збирають кошти з підприємців, через це, на його переконання, і закрутився конфлікт:

«Як виявилось, велика кількість «підприємців» не мали взагалі ні патентів, ні права продавати на ринку. Нове керівництво змусило торговців легалізувати свою діяльність! І тут пішла «двіжуха» з контролерами, які на ринку збирають гроші (хтось офіційно, а хтось – собі в кишеню)! Керівництво ринку на чолі з Сергієм Воєводою вирішили провести оптимізацію та скоротити штат контролерів, які мають відношення до збору коштів з підприємців.  Але я нічого не стверджую, це в мене склалось таке враження, бо машину просто так не палять!!!».

Фото: Facebook-сторінка Олександра Клімова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *