ОСТАННІ НОВИНИ

Апеляційний суд визнав законним звільнення Дворянин з посади першого заступника Ганущина

Дарина Смеречанська

|

Львівський апеляційний адміністративний суд визнав законним рішення Львівської облради про звільнення Парасковії Дворянин з посади першого заступника голови ради. Про це інформує прес-служба львівського осередку «Самопомочі».

 

Власне, екс-перший заступник голови Львівської облради зазначила, що вона готуватиме касаційну скаргу.

«Рішення суду для мене було прогнозоване. Ще кілька тижнів тому керівництво Львівської обласної ради через різних людей передавали мені послання, що вони зроблять все, щоб рішення першої інстанції скасували…Суд першої інстанції дуже чітко вказав на всі порушення, яких припустилася Львівська обласна рада. Ми будемо керуватися рішенням судупершої інстанції, коли будемо подавати касацію. Ми своїм позовом хочемо зупинити свавілля, яке діється у Львівській обласній раді», – додала вона.

Як повідомляв Львівський портал, депутати Львівської облради 5 квітня 2017 року під час позачергової сесії визнали незадовільною роботу першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин. Після чого її звільнили з посади. Додамо також, що Парасковія Дворянин назвала своє звільнення «зрежисованою розправою».

24 листопада 2017 року Львівський окружний адміністративний суд визнав неправомірним її звільнення.

Своєю чергою у Львівській облраді назвали незаконним рішення суду про визнання незаконним звільнення Дворянин і взялися його оскаржувати.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *