ОСТАННІ НОВИНИ

Дворянин назвала своє звільнення «зрежисованою розправою» і заявила про можливий судовий позов

|

Депутат облради від «Самопомочі» Парасковія Дворянин назвала своє звільнення з посади першого заступника голови ЛОР «недолуго зрежисованою розправою». І повідомила про те, що з цього приводу розглядається можливість подання судового позову. Про це вона сьогодні, 6 квітня, вона сказала під час прес-конференції, передає кореспондент Львівського порталу.

«Вчора була не політика, а недолуго зрежисована розправа», -констатувала вона.

Також Парасковія Дворянин зазначила, що вчорашнє рішення про її звільнення і призначення нового першого заступника було прийняте з порушенням низки норм чинного законодавства.

«Не можна «з голосу» вносити пропозицію про звільнення і таємне голосування, це мав бути окремий проект рішення», – пояснила екс-перший заступник Олександра Ганущина.

За її словами, організаторам «розправи» треба було зробити «димову завісу», щоб не виглядало так, наче позачергову сесію скликали лише задля того, щоб її звільнити.

«Для цього у порядок денний включили звіт Синютки. Але вчора з грубим порушенням Бюджетного кодексу цей звіт не заслухали і перенесли на інше пленарне засідання…», – додала вона.

Водночас вона зауважила, що колеги по партії вже «підбивають» її на те, щоб подавати судовий позов:

«Учора до мене телефонувала віце-спікер парламенту, яка є фаховим юристом. Вона запропонувала мені свою допомогу у підготовці позову щодо цієї сесії… Оксана Сироїд, фракція «Самопоміч» вважають, що цей позов варто подавати. Маємо ще кілька підстав розуміти, що саме голосування було сфабриковане і, можливо, навіть куплене. Але сьогодні я не буду розголошувати деталей. У нас є більше ніж достатньо аргументів для виграшного позову».

Як повідомляв Львівський портал, депутати Львівської облради 5 квітня під час позачергової сесії визнали незадовільною роботу першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин. Після чого її звільнили з посади.

Нагадаємо, перед сесійним засіданням у коментарі Львівському порталу Парасковія Дворянин наголосила, що з посади її хоче усунути «поміщицько-олігархічна більшість».

Також додамо, що раніше депутати облради прийняли рішення усунути її з посади співголови конкурсу мікропроектів. Детальніше про політичні «розклади» конкурсу мікропроектів читайте у матеріалі Львівського порталу «Мікропроекти vs макродерибан: «підкилимні» ігри у Львівській облраді».

Фото: glechyk.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *