ОСТАННІ НОВИНИ

Судове засідання щодо звільнення Дворянин із посади першого заступника Ганущина перенесено

Вероніка Рой

|

Львівський апеляційний адміністративний суд сьогодні, 8 лютого, переніс на тиждень засідання щодо звільнення Парасковії Дворянин з посади першого заступника голови Львівської обласної ради. Про це вона повідомила у коментарі Львівському порталу.

 

«Засідання було перенесене на тиждень, оскільки я, як позивач, внесла клопотання, дати нам можливість ознайомитись з відгуком Львівської обласної ради на нашу апеляційну скаргу. Є така процедура, коли кожен апелянт може написати апеляційну скаргу, а опонент має право з нею ознайомитися. Отож, з нашою апеляційною скаргою обласна рада ознайомилася, бо ми їм надіслали нашу скаргу і відгук, а нам у свою чергу вони не дали такої можливості», – розповіла вона.

Також Парасковія Дворянин додала: «Перший пункт, чому ми клопотали відкласти засідання – це те, що сьогодні на судовому засіданні ми вперше почули відгук Львівської обласної ради. І пункт другий – ми витребували долучити до розгляду справи відео з сесії Львівської обласної ради, на якій мене усунули з посади і також долучити протоколи комісій, яких немає. Однак, з невідомих для мене міркувань, суд відхилив наше клопотання долучити відео в протоколи комісії, але задовольнив наше прохання перенести судове засідання».

Наступне судове засідання має відбутися у четвер, 15 лютого, о 9:30 год. у Львівському апеляційному адміністративному суді.

Як повідомляв Львівський портал, депутати Львівської облради 5 квітня 2017 року під час позачергової сесії визнали незадовільною роботу першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин. Після чого її звільнили з посади. Додамо також, що Парасковія Дворянин назвала своє звільнення «зрежисованою розправою».

24 литопада 2017 року Львівський окружний адміністративний суд визнав неправомірним звільнення з посади першого заступника голови Львівської обласної ради Парасковії Дворянин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *