ОСТАННІ НОВИНИ

Троє львів’ян потрапило до лікарні через отруєння чадним газом

Олександр Косик

|

Сьогодні, 7 лютого, о 00.23 чадним газом отруїлось дві особи, яких у стані середньої важкості було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Також о 1.13 год було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні чоловіка, що отруївся внаслідок пожежі продуктами горіння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

О 00:23 год. у Залізничному районі отруїлись, ймовірно, чадним газом 2 особи 1985 та 1981 року народження, яких у стані середньої важкості було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Після процедури барокамери потерпілих відпустили додому. Причини події встановлюють, попередня причина – несправність газової колонки.

Також, о 01.13 год у Франківському районі на вул.Науковій, 29 виникла пожежа (загоряння речей домашнього вжитку). Внаслідок пожежі отруївся продуктами горіння чоловік 1949 року народження, якого у стані середньої важкості було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Після процедури барокамери потерпілого відпущено додому. Причини події встановлюють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *