Депутати виділили 6,5 млн на облаштуванням «Будинку воїна» на вулиці Короленка

Соломія Головіна

|

Депутати Львівської обласної ради сьогодні, 30 січня, під час сесійного засідання прийняли рішення про виділення 6,5 млн грн для реконструкції будівлі на вулиці Короленка,1а у Львові, де раніше розташовувався Російський культурний центр, а тепер тут збираються облаштувати «Будинок воїна». Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

 

Власне, відповідні кошти обласні обранці заклали в бюджеті розвитку області на 2018 рік. Фінансування цього проекту стало можливим завдяки включенню приміщення на вул. Короленка 1а до переліку капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення.

Нагадаємо, що облрада відкрила благодійний рахунок, на який всі, хто хоче долучитися до відновлення приміщення на вул. Короленка, 1а, можуть перераховувати кошти. Додамо, що Російське товариство залишило приміщення на Короленка у жалюгідному стані.

Російський культурний центр примусово виселили з приміщення Львівської  обласної ради на вулиці Короленка на початку травня 2017 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *