ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія закликає львів'ян не купувати квартир у незаконного забудовника ПрАТ «Ірокс»

Дарина Смеречанська

|

Львівська міська рада закликає мешканців Львова не купувати квартири в ПрАТ «Ірокс», яке здійснює  будівництво багатоповерхових будинків без відповідних дозволів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мерії.

 

Як наголошують у ЛМР, ПрАТ «Ірокс» протягом багатьох років проводить протиправне будівництво багатоповерхових будинків на вул. Антонича-Майданній; вул. Шевченка, 418; вул. Тернопільській, 42:  будівництва ведуться без документів на землекористування, без відповідних наданих умов та обмежень, інших дозвільних документів.

Мерія застерігає мешканців Львова від придбання квартир на трьох об’єктах на вул. Антонича-Майданній; вул. Шевченка, 418; вул. Тернопільській, 42.

«Оскільки будівництво здійснює ПрАТ «Ірокс» без жодних дозвільних документів, тому люди, які придбають житло у цих будинках, не матимуть змоги оформити право власності на житло і будуть змушені звертатися до суду. По всіх об’єктах ПрАТ «Ірокс» відкриті кримінальні провадження в судах», – наголошують у прес-службі ЛМР.

Як повідомляв Львівський портал раніше, у Львові не можуть побороти незаконного забудовника, який продовжує зводити нове житло і продавати квартири.

Також додамо, що у новобуді на вул. Шевченка, 418, який звів «Ірокс», після негоди розсипалися балкони.

Раніше ми писали, що житло за доступними цінами у Львові виявилося пасткою. А У Садового звернулися до Авакова через некерованого забудовника.

Нагадаємо у міській раді Львова розповіли, чому не зносять незаконні забудови і анонсували справу про знесення будівництва на Тернопільській, 42.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *