ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт Личаківської. Із 20 січня для проїзду відкриють ділянку від Круп’ярської до вул. Б. Котика

Дарина Смеречанська

|

Із 20 січня планують відкрити для проїзду вул. Личаківську на ділянці від вул. Круп’ярської до вул. Б. Котика. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«На ділянці дороги від перехрестя вулиць Личаківська-Мечникова до вул. Б. Котика вже прокладено 370 метрів колектора, проведено 600 м водопроводу, по 300 м. з обох сторін дороги з підключенням до житлових будинків. Зроблено 2000 м2 тротуару і 490 м колії. Замощено дорожню частину бруківкою – 3750 м2.

Основні роботи зосередженні на підключені каналізації від житлових будинків до загального колектора, влаштування колії та влаштування трамвайних плит.

Для відкриття руху автомобілів на цій ділянці дороги, ще необхідно завершити роботи по влаштуванню колектора, дорожнього полотна і замощення тротуарів. Також на вул. Б. Котика буде проведено переключення існуючих колекторів у новозбудований.

Паралельно ведуться роботи на наступній ділянці дороги – вул. Б. Котика – вул. Черемшини.

Зараз тривають роботи з прокладання комунікацій саме на перехрестях, де перетинаються комунікації усіх служб: ПАТ «Львівобленерго», ЛМКП «Львівводоканал», ПАТ «Львівгаз».

Та вже 20 січня 2018 року плануємо відкрити проїзд вул. Личаківською на ділянці від вул. Круп’ярської до вул. Б. Котика», – повідомив Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, 25 березня 2017 року розпочався капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічна з розворотним кільцем). Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість робіт 6 млн. євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі та інженерних мереж, зокрема колектора. Реконструкція вулиці здійснюється у три етапи. Перший етап – це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова. Другий етап – роботи на ділянці від вул. Круп’ярської до вул. Б. Котика. І третій етап – від вул. Б.Котика до вул. Пасічної.

У серпні були повністю завершені роботи на перехресті вул. Личаківська-Мечникова. Тут замінено 30 м колектора, діаметром 1200 мм, який знаходився на глибині 7,5 м. Замощенні тротуари, викладена бруківка і поставлено 8 опор контактної мережі. З 18 вересня здійснюється повноцінний рух трамваїв.

Завершення ремонтних робіт щоразу відтерміновується, раніше у львівській мерії запевняли, що ремонт вулиці Личаківської встигнуть зробити до кінця цього року. Згодом повідомили, що роботи затягнуться до весни 2018 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *