ОСТАННІ НОВИНИ

Біля хмарочосів Козловського у Львові зведуть торгово-розважальний центр

Катерина Родак

|

ТЦ «Арсен», що на Сихові, знесуть і збудують на його місці новий торгово-розважальний центр, який стане однією із складових території, де зведуть житловий квартал із хмарочосами. Відповідне рішення сьогодні, 29 грудня, погодив виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, на території знесуть існуючу споруду супермаркету і збудують ТЦ. Також він зазначив, що це будівництво вестиметься в комплексі із погодженою нещодавно забудовою території біля «Арсену».

«Там буде формуватись  пішохідна вулиця з входом у парк. Ми поставили умову – під всім комплексом зробити підземний паркінг і не робити наземного паркінгу, а зробити громадський простір», – зазначив він.

Відтак, існуючої на цій території автостоянки не буде.

Нагадаємо, біля «Арсену»  ТзОВ «Авалон Статус», співвласником якого є депутат ЛМР та бізнесмен Григорій Козловський, зведе два хмарочоси та житловий квартал.

Зведенням торгового центру займатиметься ТзОВ «Авто-плюс», засновниками якого, згідно даних Youcontrol, є Любомир  та Ярина Бориси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *