ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині заарештували подружжя вчителів, які займались збутом наркотиків

Соломія Григор'єва

|

На Львівщині викрили подружжя педагогів-наркодилерів. Вони налагодили канал ввезення наркотиків та психотропів з країн ЄС до України. У зловмисників вилучено партію наркотичних та психотропних речовин вартістю понад чверть мільйона гривень за цінами «чорного» ринку. Про це Львівському порталу повідомили у Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України.

 

Поліцейські з’ясували, що наркодилерами виявилися вчителі середньої школи. Один з педагогів викладав основи безпеки життєдіяльності та історію, а інший – англійську мову.

Оперативники провели низку необхідних дій та вилучили в подружжя значну партію наркотичних і психотропних речовин. Серед вилученого, зокрема – 100 г амфетаміну, 0,5 л опію ацетильованого та 100 г опію екстракційного.

Крім того, вилучено понад 100 пігулок наркотичного лікарського засобу «Subutex» і 57 флаконів лікарського засобу «Тропікамід», а також понад 150 пігулок лікарського засобу з вмістом прекурсору «псевдоефедрин». Цей препарат використовується для виготовлення метамфетаміну. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає понад 250 тисяч гривень.

Наразі чоловіка і жінку заарештовано. Слідчі інкримінують затриманим протиправні дії, пов’язані зі збутом наркотиків і психотропів (ч. 3 ст. 307 КК України). За вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *