ОСТАННІ НОВИНИ

Велосипедисти Львівщини здобули медалі етапу Кубка світу

Олександр Косик

|

Сім нагород здобули українські спортсмени в змаганнях IV етапу Кубка світу з велоспорту (трек), що 10 грудня 2017 року завершився в м. Сантьяго. При цьому дві бронзові нагороди в престижній олімпійській дисципліні омніумі – велотрековому багатоборстві, вибороли вихованці львівської школи велоспорту Тетяна Клімченко (тренери В. Рудько, О. Тичко) та Роман Гладиш (тренери В. Шаповалов, В. Романенков) серед жінок та чоловіків відповідно. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Серед інших здобутків членів національної збірної команди – дві золоті та бронзову медалі в активі досвідченої Любові Басова. Вона була найшвидшою в індивідуальному спринті та разом Оленою Старіковою здобула перемогу в командному спринті. Також Л. Басова увійшла до трійки кращих в кейріні.

Успішним став етап і для Андрія Винокурова, який фінішував другим в кейріні та став третім у спринті.

Член національної збірної команди України Роман Гладиш, виступаючи в гонці медісон серед чоловіків, посів на чилійському треку IV місце.

У командній гонці переслідування серед жінок збірна України, у складі якої також виступала ще одна представниця Львівщини Ганна Соловей (тренер О. Тичко), показала п’ятий результат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *