ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яна кличуть у музей «Територія Терору» на перегляд документального фільму

Вероніка Рой

|

В середу, 13 грудня, о 18.30 год. у музеї «Територія Терору» відбудеться показ документального фільму «Piano» польської режисерки Віти Марії Дригас. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Сюжет стрічки побудований навколо піаніно з Євромайдану. Музичний інструмент, який став одним з найбільш впізнаваних символів Революції Гідності, є головним героєм різних епізодів стрічки.

«Piano» було створено DRYGAS PRODUCTION в контексті серії майстер-класів «Молоді про молодих» за підтримки Польського кіноінституту та телеканалу TVP-2. З українського боку у виробництві брали участь: виконавчий продюсер Олександра Братищенко, оператори Юрій Дунай, Олександр Чуйко, Денис Страшний, звукорежисери Юрій Плавко та Дмитро Терьохін, продакшн-компанії MiroGrahp, на чолі з Вікторією Слопіцькою.

Стрічка вже отримала ряд міжнародних нагород та відзнак на фестивалях документального кіно Kraków Film Festival (Краків, 2015), медіафестиваль «Człowiek w zagrożeniu» (Лодзь, 2015), International Meetings for Film and Music (Дьор, Угорщина, 2016), Фестиваль DocFilm «Гідність та робота» (Гданськ, 2016), Міжнародний кінофестиваль «Off Cinema» (Познань, 2016), Festival International du Documentaire de Creation «Escales Documentaires» (Ле Рошель, 2016), Міжнародний фестиваль документального кіно «MiradasDoc» (Гія-де-Ісоріяе, Іспанія, 2017).

В Україні фільм презентуватиметься вдруге. Тривалість стрічки: 45 хв.

За детальною інформацією звертайтесь: Анна Шиманська, тел. 0967835096.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *