ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиця Замарстинівська не бачила ремонту більше 40 років

Катерина Родак

|

Подальша експлуатація колії на вулиці Замарстинівській може призвести до сходження трамваїв з рейок і трагедії. Про це сьогодні, 8 грудня. Під час прес-конференції повідомив  головний інженер ЛКП «Львівелектротрансу» Володимир Ковалів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За його словами, вулицю закриють для проїзду трамваїв через дуже негативний стан трамвайної колії.

«Вона має понаднормовий знос, і подальша експлуатація її може призвести до недобрих наслідків. Вулиця Замарстинівська збудована в 1949 році, експлуатувалася до 1971 року, і протягом 1971-1973 рр. проводився капітальний ремонт – заміна верхньої поверхні трамвайної колії із заміною шпальної машинки. Практично з періоду 1973 року на зазначеній ділянці колії не проводилися жодні ремонти, за винятком 29 метрів у 1996 році на ділянці, яка була вже зношена, де відкололо частину рейки і трамваї не могли рухатися», – розповів інженер «Львівелектротрансу».

«Ми маємо прикрі інциденти з учасниками дорожнього руху, тобто водії автотранспортних засобів, які пошкоджують свої колеса і піддони тощо внаслідок просідання і руйнування дорожнього покриття», – додав він.

Фото: Твоє місто

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *