ОСТАННІ НОВИНИ

З понеділка Замарстинівську закриють для електротранспорту

Олександр Косик

|

З понеділка, 11 грудня, вулицю Замарстинівську закривають на ремонт. Через це відбудуться зміни у русі електротранспорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Наприкінці жовтня 2017 року Київська державна регіональна інспекція міського електротранспорту завершила обстеження та перевірку ділянки колії та дорожнього покриття на вулиці Замарстинівській (від вулиці Гайдамацької до розворотного кільця по вулиці Торф’яній). За результатами обстеження встановлено, що колія має понаднормативне зношення головки рейки, її бокової частини та губи рейки. Крім того, зруйнована основа трамвайної колії і дорожнє покриття.

«Відтак, з метою недопущення аварійних ситуацій та руйнування несівної здатності кузовів трамвайних вагонів, директор ЛКП «Львівелектротранс» наказав припинити рух трамвайних маршрутів №4 та № 5 на вказаній ділянці дороги, а також демонтувати контактну мережу на цій ділянці у зв’язку із проведенням повномасштабних ремонтних робіт.

Також, зважаючи на скасування руху трамвайних маршрутів № 5 та № 4, ЛКП «Львівелектротранс» відновить трамвайний маршрут № 11 (пл. Соборна – ТЦ «Скриня») та збільшить кількість вагонів на маршруті № 3» – повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язку з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *