ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі невідомі підпалили дитячі машинки, що незаконно їздять біля Оперного

Катерина Родак

|

Учора ввечері, 31 жовтня, у дворику будинку на проспекті Свободи, 41 невідомі підпалили дитячу електромашинку, ще одну – пошкоджено. Про це Львівському порталу повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

За їх словами о 00.30 год. 1 листопада до поліції надійшла заява від львів’янки про те, що невідомі особи підпалили один дитячий автомобіль, а другий пошкодили.

“Працювала слідчо-оперативна група. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Також встановлюємо осіб, причетних до цього”, – зазначила С. Добровольська.

За словами заявниці, заподіяні їй збитки становлять близько 28 000 гривень.

Усі подробиці події наразі встановлюють правоохоронці.

Своєю чергою власниця дитячих машинок Олена Животова шукає свідків цієї події.

«Сьогодні вночі погрози муніципалів та їх очільника Юрія Діля почали здійснюватися: невідома мені особа підпалила дитячі машинки, які знаходилися у подвір’ї дома по пр. Свободи, 41. Всіх, хто бачив зловмисника або має інформацію з камер спостереження, прошу відгукнутися або надати інформацію в Галицький райвідділ поліції», – написала вона у Facebook.

Згідно даних платформи Youcontrol,  основний вид діяльності ФОП Олена Животова  – прокат товарів для спорту та відпочинку.

Нагадаємо, 15 жовтня на площі перед Оперним театром дитина наїхала на пенсіонера на дитячій машинці. Родина постраждалого не висунула жодних претензій.

Ці та  інші атракціони заборонили ще у 2015 році, проте це рішення по сьогодні не виконується.

Фото: Олена Животова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *