ОСТАННІ НОВИНИ

В ЛОР пропонують повернути кінцеві зупинки приміських маршруток на вокзали

Соломія Головіна

|

У Львівській обласній раді збираються ініціювати звернення щодо тимчасового повернення кінцевих зупинок приміських маршруток на Приміський та Залізничний вокзали. Відповідну пропозицію озвучив під час позачергового сесійного засідання депутат облради Володимир Саган, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, кінцеві зупинки маршруток забрали з Приміського вокзалу і Головного залізничного вокзалу, але у самому місті зараз плачевна ситуація із маршрутками – їх недостатньо. Це створює дискомфорт для мешканців довколишніх сіл.

«Позиція міської ради є такою, що приміські маршрутки мають їздити тільки до автостанцій. Але проблема в тому, що зараз у самому місті нема достатньої кількості транспорту, не є нормально налагоджена схема руху, не є облаштовані місця автостанцій, і люди зараз реально через це страждають. Особливо коли змінились погодні умови», – сказав В, Саган.

Відтак він запропонував тимчасово повернути кінцеві зупинки на вокзали, поки у місті не наведуть лад із транспортом і автостанціями.

«Тому ми звертаємося до міської ради, і я хочу також підтримки депутатів Самбірщини, Городоччини та Мостищини, щоб напрацювати спільне звернення, і щоб обласна рада його підтримала. Це звернення про те, щоб повернутися назад до тих кінцевих зупинок, які існувати станом на 2 вересня 2017 року. Для чого? Щоб за зимовий період ми могли підготувати нормальні умови, схему, транспорт, приміщення автостанцій для того, щоб Львів дійсно був приязний до людей», – додав депутат.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що на сайті Львівської міської ради створено петицію щодо перенесення приміських маршруток Пустомитівського напряму назад до Приміського вокзалу або до АС-8, що на Двірцевій площі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *