ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Львівщини хочуть повернути приміські маршрутки на вокзал. Створено петицію

Катерина Родак

|

На сайті Львівської міської ради створено петицію щодо перенесення приміських маршруток Пустомитівського напряму назад до Приміського вокзалу або до АС-8, що на Двірцевій площі. Станом на ранок 12 вересня відповідну петицію підписало 147 осіб із необхідних 1000, передає кореспондент Львівського порталу.

Як йдеться в описі до петиції, мешканцям Пустомитівського району немає чим добратися в різні точки Львова з автостанції на Петлюри.

«З 2 вересня 2017 року ЛОДА переміщає автобуси Пустомитівського напрямку на АС-3, вул.Симона Петлюри, що створює дискомфорт як для мекшанців Пустомитівського напрямку так і для львів’ян, оскільки:
1. Нема якісного сполучення у будь-яку точку міста з АС-3
2. Львівські маршрутки, які мають сполучення з АС-3 їздять переповнені, в недостатній кількості та не по графіку, чим не забезпечує якісне обслуговування львів’ян, не говорячи про величезний додатковий пасажиропотік з Пустомитівського напрямку.
3. Перенесення маршрутів Пустомитівського напрямку на АС-3 спричинить додаткові витрати для гостей міста», – йдеться в описі петиції.

Таким чином автори петиції вимагають повернути маршрутки Пустомитівського напряму до залізничного або приміського вокзалів:

«Вимагаємо не ставити під загрозу життя громадян, оскільки міські маршрути, що мають сполучення з АС-3 не здатні забезпечити безпечне і якісне перевезення пасажирів. З метою зручного сполучення з усіма районами міста Львова та з метою забезпечення честі та гідності громадян передбачених Загальною декларацiєю прав людини, а також безпечного та якісного перевезення пасажирів перезбачених Законом України “Про транспорт”, просимо перенести маршрути Пустомитівського напрямку (Маршрути № 141, 109, 113,118, 132, 202, 203, 604, 614) на АС-8 або на Приміський залізничний вокзал».

Фото: Львівська пошта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *