ОСТАННІ НОВИНИ

Дворянин цього тижня судитиметься із Ганущином через своє звільнення

Соломія Головіна

|

У четвер, 26 жовтня, відбудеться перше судове засідання за позовом Парасковії Дворянин щодо неправомірності зняття її з посади першого заступника голови Львівської обласної ради. Справа розглядає Львівський окружний адміністративний суд. Про це вона повідомила під час прес-конференції, інформує Львівський прес-клуб.

Однак голова Львівської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч» Парасковія Дворянин не погоджується із правомірністю свого звільнення з посади першого заступника голови ЛОР та звернулася до суду. За її словами, вона не має наміру повертатися на посаду, вона хоче в суді довести, що роботу свою виконувала гідно. І вимагає визнати факт неправомірності її звільнення.

– Мені впродовж року натякали, що мене зняли за те, що я не підписала протокол щодо розподілу коштів з Державного фонду регіонального розвитку. І я позиваюся, насамперед, щодо неправомірності дій обласної ради, – Парасковія Дворянин запевняє, що на посаду першого заступника голови облдержадміністрації не може претендувати жодна особа зі здоровим глуздом.

Позивається голова Львівської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч» до своїх колег в облраді та її голови – Олександра Ганущина.

Як повідомляв Львівський портал, депутати Львівської облради 5 квітня під час позачергової сесії визнали незадовільною роботу першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин. Після чого її звільнили з посади.

Додамо також, що Парасковія Дворянин назвала своє звільнення «зрежисованою розправою».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *