ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові хочуть організувати курси надання першої меддопомоги для мешканців. Створено петицію

Катерина Родак

|

У Львові просять організувати курси із надання невідкладної медичної допомоги для пересічних мешканців та водіїв. Відповідну петицію сьогодні, 17 жовтня, оприлюднено на сайті Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

«Шановні керівники Львівщини, в цивілізованій країні майже кожен водій знає як надати першу медичну допомогу, нажаль рівень освіченості наших водіїв в цьому питанні дуже низький. Враховуючи важкий стан технічного оснащення та кадрової ситуації Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги, вкластися у норматив доїзду в екстрених ситуаціях ( 10хв. в місті та 20хв. за межами міста) є проблематичним. Заради збереження життів жителів Львівщини просимо Вас організувати періодичні курси по наданню першої невідкладної медичної допомоги до приїзду швидкої пересічним громадянам, з відеозаписом для подальшого поширення і просвіти», – йдеться в описі до петиції.

«Також просимо провести роз’яснювальну роботу з громадськістю щодо виклику швидкої допомоги, етики спілкування між пацієнтами та диспетчерами 103, залучити ЗМІ для висвітлення цього проекту та виховання громадської свідомості жителів Львівщини», – додається у петиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *