ОСТАННІ НОВИНИ

Подорожі зі Львова потягом: куди, за скільки і як довго

Катерина Родак

|

Попри те, що у Львові налагоджується співпраця з лоукост-авіаперевізниками, європейськими лоукост-автобусними перевізниками частина мешканців продовжує користуватись послугами залізниці під час своїх поїздок.  Львівський портал вирішив переглянути актуальні ціни на міжнародні напрямки зі Львова.

Львів-Мінськ

Один квиток до столиці Білорусі коштує 1289 грн в купе і 819 гривень у плацкартному вагоні. Поїздка до Мінська триває 14 год. 22 хв.

Львів-Перемишль (Пшемисль)

Потяг «Інтерсіті» до Перемишля відправляється двічі на день і дозволяє дістатися міста за 262 гривні у першому класі та 190 грн – у другому класі. Дорога займає 2 години 20 хвилин.

Львів-Вроцлав

Потягом зі Львова до Вроцлава їхати 14 год. 30 хв. Але оскільки потяг їде вночі (відправлення 22.20), то сильних незручностей не виникає. Вартість квитка для дорослого 1673 гривні. О 5.20, до речі, цей потяг має зупинку у Кракові.

Львів-Варшава

Потяг до Варшави близько 1670 гривень, а їде він у столицю Польщі близько 14 годин.

Львів-Прага

До столиці Чехії можна дістатися за 21 годину. Вартість такого вояжу – близько 2450 грн, а для учасників «Дисконтна програма УЗ-ЧД / First Minute Europe» – близько 1500 грн.

Львів-Будапешт

До столиці Угорщини зі Львова їхати приблизно 18 годин за 1390 гривень.

Львів-Братислава

До Братислави можна дістатися зі Львова за близько 1700 гривень, а сама поїздка триватиме більше 19 годин.

До слова, попри скептичне ставлення до подорожей в Європу саме потягами, квитки до Варшави, Вроцлава та інших міст скуповують за декілька тижнів наперед.

Львів-Москва

Потяг Львів-Москва , незважаючи ні на що, продовжує бути популярним – тим паче, що авіарейсів у цьому напрямку зі Львова немає.

Відтак квиток на одну особу до станції «Москва Київська» обійдеться 1, 970 грн в плацкартному вагоні. У купе таке задоволення вартує 3,360 грн. ( у ціну квитка входить постіль і 1 чай).  Дорога до Москви триває майже 25 годин.

До речі, курс цього потяга нещодавно змінили.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *