ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали рецидивіста, що обікрав туриста і наречену

Соломія Григор'єва

|

У Львові затримали раніше судимого, причетного до крадіжок з автомобілів. Зловмисник затриманий і зараз знаходиться під домашнім арештом. Речові докази у нього вилучено. Про це Львівському повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції 20 серпня звернулася 26-річна жителька Волинської області. Жінка повідомила, що близько 20.00 під час весілля в її автомобіль «Фольксваген Т5», припаркований на вулиці Листопадового Чину, проникла невідома особа. Розбивши бокове скло, зловмисник викрав із салону сумочку нареченої, в якій знаходилися особисті речі та грошові кошти. Загальна сума збитків – близько 30 000 гривень.

Працівники поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 32-річний львів’янин. Речові докази у нього вилучені.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років. За рішенням суду чоловікові обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Під час розслідування стало відомо, що зловмисник може бути причетним ще до однієї крадіжки, скоєної того ж дня кількома годинами пізніше. З автомобіля «Pontiac», яким приїхав до Львова 21-річний турист з Білорусі, було викрадено сумку. В ній знаходилися особисті документи потерпілого та 100 доларів США.

Наразі триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *