ОСТАННІ НОВИНИ

Цвіль «руского міра» у колишній будівлі Російського культурного центру в Львові

Соломія Головіна

|

Сьогодні, 27 вересня, у Львівській облраді за участі АТОвських організацій відбулося обговорення подальшої долі колишнього приміщення Російського культурного центру, яке розташоване на вулиці Короленка,1а. Після цього всі вирушили на так звану екскурсію, щоби побачити у якому жалюгідному стані залишилася будівля після «хазяйнування» попередників. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

«Коли вперше наша робоча група сюди потрапила, ми жартували, що це шматок «руского міра» у Львові. Ми жахнулися», – сказав заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк.

У будівлі нема опалення, тільки-но заходиш всередину відразу обдає їдкий запах цвілі, на стінах – грибок.

Як повідомляв Львівський портал, на початку травня Російський культурний центр примусово виселили з приміщення Львівської  обласної ради, що за адресою вул. Короленка, 1 а.

Депутати Львівської облради вирішили «поселити» у будівлі Російського культурного центру АТОвські організації.

Додамо, що Російське товариство залишило приміщення на Короленка у жалюгідному стані. Із обласного бюджету виділили 170 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції будівлі.

Також зазначимо, що подвір’я колишньої будівлі Російського культурного центру стало місцем відпочинку для безхатьків та пияків.

Водночас керівництво ЛОР пообіцяло на місці колишнього Російського культурного центру у Львові до 14 жовтня 2018 року відкрити Будинок воїна.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *